Hrvatski radio

Radio Zadar

Ante Nazor novi stari trener KK Zadar

23.10.2018.

19:13

Autor: Željko Kapelari

Ante Nazor novi stari trener KK Zadar

Ante Nazor novi stari trener KK Zadar

Foto: - / -

Ante Nazor imao je danas i svoje treće predstavljanje kao novi trener Zadra. U dosadašnja dva mandata predstavljao ga je bivši sportski direktor Branko Skroče, a ovog puta taj dio odradio je sadašnji sportski direktor Branimir Longin.

“Prvo bih se zahvalio sada već bivšem treneru Alešu Pipanu na svemu što je napravio za klub, a napravio je puno. Razlozi njegovog odlaska nisu nepoštivanje momčadi prema treneru, već je razlog taj što se nije dogodila ta nekakva sinergija između trenera i momčadi. Ugovor je raskinut sporazumno s tim da smo Pipanu isplatili još jednu plaću" - rekao je Branimir Longin.

Ante Nazor u svom prvom obraćanju rekao je sljedeće.

 „Ovo je treći put da sam ovdje u svojstvu trenera Zadra i na neki način mogu kazati da je ovo moj košarkaški dom i da sam tu vezan za neke ljude i suradnike. Smatram da ova momčad ima potencijala da igra na gornjoj granici svojih mogućnosti što nam je svima zajednički cilj. Već večeras se moramo uhvatiti u koštac s tim stvarima i ja se nadam da ćemo ići u tom smjeru i to je jedino što me zasada zanima“.

Ugovor između KK Zadar i Ante Nazora potpisan je do kraja sezone.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.