Hrvatski radio

Radio Zadar

Antonio Sikirić potpisao je svoj prvi ugovor s KK Zadar

09.11.2021.

16:39

Autor: Željko Kapelari

Antonio Sikirić potpisao je svoj prvi ugovor s KK Zadar

Antonio Sikirić potpisao je svoj prvi ugovor s KK Zadar

Foto: - / -

Mladi osamnaestogodišnji talentirani košarkaš Antonio Sikirić potpisao je četverogodišnji a svoj prvi ugovor s KK Zadar. Sikirić je počeo igrati košarku za ABC Zadar, nakon toga se priključio Zadru, u sezoni 2019/2020.

Prošle godine je kao član juniorske ekipe Zadra osvojio naslov juniorskog prvaka Hrvatske. Ove sezone nastupa za juniorsku selekciju KK Zadra i za razvojnu momčad, Jazine Zadar II u Prvoj ligi. 

 - Odlično se osjećam nakon što sam potpisao svoj prvi ugovor s klubom, nadam se da ćemo odlično surađivati, ostvarivati dobre rezultate i osvajati trofeje. Puno mi je značilo to što sam bio pozvan na pripreme prve momčadi Zadra ove godine, nadam se da će u budućnosti biti još više toga, da ću se priključiti seniorskoj ekipi i postati jedan od ključnih seniorskih igrača. Igranje za Jazine puno znači za sve nas mlade koji igramo tu ligu. Ipak igramo protiv seniorskih igrača, a ovo nam je prilika da se pokažemo pa možda dobijemo priliku za Zadar - rekao je mladi Sikirić nakon potpisivanja svog prvog ugovora.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.