Hrvatski radio

Radio Zadar

B. Longin: "Očekivano je nezadovoljstvo i povici s tribina"

17.10.2019.

10:03

Autor: Željko Kapelari

B. Longin: "Očekivano je nezadovoljstvo i povici s tribina"

B. Longin: "Očekivano je nezadovoljstvo i povici s tribina"

Foto: - / -

Košarkaši Zadra s dva poraza startali su u u novu sezonu u regionalnoj ABA ligi. Očekivano su poraženi na gostovanju kod Budućnosti dok je veliko iznenađenje njihov poraz u Krešinom domu od Krke. Slijedi gostovanje kod Mega Bemaxa.

„Nismo očekivali baš takav ulazak u sezonu. Mislili smo da ćemo Krku poraziti ali i ovog puta su nas nadigrali. Tek su dva kola odigrana, ima još da se igra, međutim, taj poraz nismo očekivali” - ističe sportski direktor KK Zadar, Branimir Longin.

Po završetku ali i tijekom tog ogleda s tribina su se čuli povici Uprava odlazi, Nazore odlazi.

„Nezadovoljstvo tribina je očekivano u Zadru. Malo tu ima kredita od strane naših navijača i čim ne ide kako treba, krenu povici ali s tim se mora živjeti”.

Svoju „porciju” s tribina dobio je i trener Nazor.

„Mislim da je iluzorno pričati o njegovom statusu nakon dva kola lige. Skupili smo glave i idemo jako dalje. Sutra igramo s Megom u Beogradu i želim pobjedu koja bi nam puno značila”.

James Farr, dokle će se on čekati, lani zbog banalne stavke u ugovoru nije se postigao dogovor s Ivanovom, ima li Amerikanac puno kredita.

„To je prvenstveno trenerova odluka, nije sporno da on zna košarku i igrao je u dobrim ligama. Međutim, malo nas je zeznuo, došao je nespreman s 10-12 kilograma viška. Polagano dolazi u formu, nije bio svjestan da je ovdje svaka utakmica bitna i da se njega ne može dugo čekati. Njegova sudbina u Zadru ovisi isključivo o odluci trenera”.

Povratak Ivanova.

„Nadam se što prije, ne žurimo s njegovim povratkom iako nam strašno nedostaje. Vjerujem do ogleda s Cibonom u Krešinom domu da će biti u spreman”- pridodao je na kraju Longin.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.