Hrvatski radio

Radio Zadar

B. Miletić: Sve ćemo napraviti da iznenadimo Ukrajinu

03.04.2018.

20:05

Autor: Željko Kapelari

B. Miletić: Sve ćemo napraviti da iznenadimo Ukrajinu

B. Miletić: Sve ćemo napraviti da iznenadimo Ukrajinu

Foto: - / -

Zadar je spreman za ugostiti Hrvatsku žensku nogometnu reprezentaciju u sklopu dvije kvalifikacijske utakmice za SP 2019 (Francuska). U četvrtak u 17 sati gost Stanova je Ukrajina a četiri dana kasnije Mađarska.

„Ne smijemo biti nerealni i ne priznati kako su protivnice favoritkinje u susretima, ali dat ćemo maksimum da ih pokušamo iznenaditi. Baš kao što smo to i učinili u Ukrajini. Sada su nas shvatili dosta ozbiljnije što se vidi po tome kako su Ukrajinke došle tu tjedan dana ranije, kako bi se pripremile na ono što ih ovdje čeka. Ja sam optimist kao i uvijek i vjerujem u svoje cure“- istaknuo je izbornik Hrvatske, Božidar Miletić.

Na vratima Hrvatske je Doris Bačić.

„Treba nam podrška s tribina te se nadamo dolasku velikog broja ljudi. Mogu obećati da ćemo dati sto posto od sebe na terenu te ćemo suparnicama pružiti čvrsti otpor“.

Domaćin je NK Zadar, direktor kluba sa Stanova, Svetko Ćustić.

„Svaka organizacija je teška i zahtjevna pa tako i ova. Međutim, sretni smo što smo dobili oragnizaciju susreta i priliku da budemo domaćini našoj reprezentaciji. Sve ćemo uraditi da se u našem gradu i klubu osjećaju sretno i ugodno, neka naše cure još ostvare i dobar rezultat u dva ogleda koja ih očekuju i sreća će biti potpuna“.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.