Hrvatski radio

Radio Zadar

06:52 / 26.07.2021.

Autor: Željko Kapelari

BIVŠI KAPETAN VK ZADAR 1952 Ivan Vrbnjak novi igrač zagrebačke Mladosti

BIVŠI KAPETAN VK ZADAR 1952 Ivan Vrbnjak novi igrač zagrebačke Mladosti

BIVŠI KAPETAN VK ZADAR 1952 Ivan Vrbnjak novi igrač zagrebačke Mladosti

Foto: - / -

Ivan Vrbnjak, bivši kapetan VK Zadar 1952 novi je igrač zagrebačke Mladosti, jednog od najjačih svjetskih vaterpolo klubova! Zadarski vaterpolist prošlu je sezonu odradio u riječkom Primorju, a njegove dobre igre nisu prošle nezapaženo te je sa "Žapcima” potpisao jednogodišnji ugovor.

Kako je došlo do odlaska u Mladost?

- Kontaktirao me trener Zoran Bajić i vrlo brzo smo se dogovorili. Riječ je o jednom od najtrofejnijih svjetskih klubova i tu nema puno razmišljanja. Poziv tako velikog kluba teško je odbiti. To je veliki napredak i iskorak u mojoj karijeri. Zahvalio bih i Jerku Jurlini koji je rekao lijepe riječi za mene.

Očekivanja.

- Želim napredovati što je više moguće. Imam dosta prostora za popraviti svoju igru u svim segmentima, a moja najveća želja je doći do seniorske reprezentacije i sve je podređeno tom cilju.

Mladost će ove sezone biti dosta pomlađena.

- Tako je, otišlo je dosta igrača i bit ćemo poprilično mladi. Sve dečke poznajem još iz raznih reprezentativnih okupljanja. Mladost uvijek pretendira borbi za naslove i sigurno će tako biti i ove godine.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.