Hrvatski radio

Radio Zadar

Boris Skroće: Blizu smo dogovora s Liscem i Bilanom

29.08.2013.

10:16

Autor: Željko Kapelari

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nema mira u KK Zadar, dugovanja iz prošlosti pritišću sa svih strana. Direktor Boris Skroće vjeruje u rješenje svih nedaća i bolje sutra kluba.

Prije nekoliko dana generalni menadžer regionalne košarkaške ABA lige, Roman Lisac izjavio je da je KK Zadar još uvijek dužan određenu količinu novaca koju je morao platiti za pozivnicu prošle sezone te da mu prijeti izbacivanje iz natjecanja ukoliko uskoro dug ne bude podmiren. Jeli postignut dogovor i o kolikom iznosu se radi.

Direktor košarkaškog kluba Zadar, Boris Skroče.

Jučer sam se čuo s gosp. Liscom, dogovorili smo sastanak u petak ili ponedjeljak kako bi riješili i taj problem. Ne bježimo od svojih obveza, Lisac razumi naše probleme i spreman je izaći nam u susret. Dug koji imamo je negdje oko 450 tisuća kuna i tu nema tajne“.

Nije više novost da je račun kluba u blokadi i to od strane bivšeg igrača Mira Bilana te da zbog toga trenutačno u klubu nisu u mogućnosti registrirati nove igrače.

Bilan je napravio pravni potez na koji je imao pravo. Nema tu ljutnje, i s njegovim odvjetnikom i suprugom mu u dnevnom smo kontaktu i sutra ćemo se naći u Zagrebu kako bi i na taj slučaj stavili ad acta“.

Dotaknuli smo se i predstečajne nagodbe, po riječima Skroće vrlo brzo su prikupljanju i zadnjih potpisa u trećoj grupi koju čine igrači i menadžeri kako bi proces mogao biti nastavljen.

„Vrlo malo nas dijeli od postotka koji je za to potreban, po meni to je samo pitanje dana“.

Dodao je Boris Skroće da bi po njemu prvo slijedeće ročište moglo biti između 10. i 15. rujna.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.