Hrvatski radio

Radio Zadar

Boris Skroće: Dajte podršku igračima ne morate Upravi

31.07.2013.

11:05

Autor: Željko Kapelari

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Novi direktor KK Zadar Boris Skroće poziva navijače da i ovog puta budu uz klub te dodaje, stanje u klubu daleko je od idealnog ali Zadar će se spasiti, stečaja neće biti.

Dva tjedna prošlo je otkako je za novog direktora košarkaškog kluba Zadar izabran Boris Skroće. O svojim prvim dojmovima po preuzimanju nove dužnosti Skroče je rekao.

„Definitivno vruća stolica kako su novine i pisale, zahvaljujem se na tome. Radimo dosta, posla ima jako puno, svi moramo puhati u istom smjeru i izgurat ćemo do kraja. Budimo pozitivan duh u klubu, vjerujem da ćemo uspjeti u svojoj nakani“.

Pitali smo kad očekuje da se nastavi predstečajna nagodba.

„Najkasnije do početka mjeseca rujna, nije ništa do nas. Čekamo da se ljudi u Zagrebu koji to vode vrate s godišnjih odmora da bi i taj proces onda uspješno priveli kraju“.

Skroće je uvjeren da će klub izbjeći onu najlošiju soluciju, stečaj.

„Da ne vjerujem ne bih se niti uhvatio ovog posla. Velika šteta bila bi da Grad izgubi svoj prepoznatljivi brand, to ne smijemo i nećemo dopustiti“.

Najavio je i ulazak u klub novih sponzora.

„Čim završi predstečajna nagodba imamo pripremljene ugovore za dva velika sponzora, jedan od njih je velika tvrtka sportske opreme koja želi da nosimo njihovu opremu dok ću drugog još zadržati u tajnosti“.

Igrački kadar, mnogi klubovi već su svoje rostere zaključili.

„Istina, ali ja i razumijem igrače koji ne žele potpisati za klub koji je u predstečajnom procesu. Nema straha, imamo praktički definiran sastav i to ide u željenom smjeru“.

Poruka zadarskoj javnosti.

„Samo neka igračima daju podršku, Upravi ne moraju, nastojat ćemo u prvi sastav ubaciti barem dva, tri domaća dečka koja će dati srce na parketu a to tražim i od svih ostalih naših igrača. Stanje nije bajno ali ako svi skupa imamo isti cilj onda ćemo i uspjeti“.

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.