Hrvatski radio

Radio Zadar

Braća Begović četvrta u Europi!

03.06.2013.

11:58

Autor: Željko Kapelari

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Hrvatski četverac bez komilara u kojem veslaju Zadrani Branko i Marin Begović, te Osječani Ante Janjić, Vjekoslav Kolobarić, zauzeo je četvrto mjesto na Europskom prvenstvu, koje se održava u španjolskoj Sevilli.

Hrvatski četverac bez kormilara u kojem su uz Osječane Antu Janjića i Vjekoslava Kolobarića veslali još predstavnici zadarskog Jadrana, Branko i Marin Begović, zauzeo je jučer četvrto mjesto na Europskom prvenstvu koje je završilo u španjolskoj Sevilji. Postignutim je i više nego zadovoljan trener u Veslačkom klubu Jadran, Petar Milin.  

Malo je falilo da se ponovi uspjeh od proteklog vikenda kada je naš Luka Baričević donio brončanu medalju s europskog juniorskog prvenstva. Na kraju smo stvarno zamalo ostali bez medalje , međutim zadovoljni smo jer su nakon nekoliko godina imamo neku posadu koja se stvarno bori  sa najboljim svjetskim posadama za medalju i mislim da imaju perspektivu.

Olimpijskim viceprvacima, posadi četverca na pariće, pripalo je šesto mjesto.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.