Hrvatski radio

Radio Zadar

D. Župan: Karoglan radi odlično a našim mladim dečkima treba više vjerovati

20.02.2019.

13:49

Autor: Željko Kapelari

Foto: Antonio Pejić

Foto: Antonio Pejić

Foto: - / -

U punom jeku priprema za proljetni dio sezone u Drugoj HNL su nogometaši Zadra.Momčad na vrhu kolone predvodi 36 godišnji kapetan Dragan Župan koji je u prvom djelu sezone bio najbolji pojedinac momčadi sa Stanova.

Osvrnuo se Župan na dosadašnji dio priprema i dolazak novog trenera Mislava Karoglana.

“Ide sve kako treba, radi se odlično, dobili smo novog trenera Karoglana. Prezadovoljan sam kako on to odrađuje, tristo posto je u cijeloj ovoj priči, treninzi su mu izvrsni, raznoliki, mlad je, talentiran i vjerujem da je ispred njega lijepa trenerska karijera”.

Pripreme utakmice.

“Ima utakmica koje smo odigrali jako dobro i onih nešto lošijih. Međutim, bitno je kako ćemo mi izgledati na proljeće. Sve je podređeno tom cilju. Uigravamo se po svim linijama a vrlo skoro ćemo svi skupa i vidjeti koliko dobar posao smo i odradili”.

Proljetni dio sve je bliži, Hrvatski Dragovoljac stiže 2. ožujka.

“Malo nam je škaljivo to što tri mlađa moraju krenuti u utakmicu. Ostali smo bez Lepinjice, moj stav je da kad nam dođe igrač na posudbu mora biti taj, točnije bolji od naših. Po meni on nije bio tolika prevaga da ne bi mogli igrati naši dečki Kulaš, Galešić i Zdrilić. Imaju potencijala, neka igraju oni rađe a on neka se kali u Rijeci. Kao momčadi cilj nam je da budemo od 4.- 7. mjesta. To je naša realnost po meni i tome težimo”.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

16 h

Nadin 2022

Kušanje vina