Hrvatski radio

Radio Zadar

Denis Karlović još četiri godine na čelu ŠC Višnjik

14.02.2018.

09:25

Autor: Željko Kapelari

Denis Karlović još četiri godine na čelu ŠC Višnjik

Denis Karlović još četiri godine na čelu ŠC Višnjik

Foto: - / -

Odlukom gradonačelnika Zadra, Branka Dukića, Denis Karlović imenovan je novim-starim direktorom Športskog centra Višnjik na mandatno razdoblje od nove četiri godine. Puno je toga što se u tom razdoblju planira realizirati.

O reizboru te planovima koje žele realizirati u sljedećem periodu Karlović kaže.

„Zahvaljujem na povjerenju i gradonačelniku i gradskoj Upravi koji su mi produžili mandat. Učinit ću sve što je u mojoj moći da to povjerenje i opravdam.Idemo naprijed što brže i što bolje možemo. Bit ćemo aktivni i predlagat ćemo gradonačelniku i Gradskom vijeću određena rješenja. U tim rješenjima, kao što znate, stoji gradnja otvorenog olimpijskog bazena, aqua parka, hotela, teniskog centra i nogometnog kampa. Imamo puno prijedloga ali nećemo stati samo na prijedlozima. Nudit ćemo i određena rješenja. Ova posjeta građana Športskom centru Višnjik pokazuje kolika je bila potreba da se svi ovi objekti izgrade na njihovu dobrobit i mi ćemo tim putem nastaviti i dalje” .

Karlović kaže kako je prije četiri godine ispred sebe postavio dva cilja.

„I oba sam uspio ispuniti. Prvi je bio da ŠC Višnjik postane „dnevni boravak“ građana Zadra i da bude jedno mjesto okupljanja gdje će sve kategorije stanovništva imati iste uvjete što se tiče sporta i sportske infrastrukture. Mislim da smo u tome u potpunosti uspjeli jer danas ŠC Višnjik na dnevnoj bazi koristi gotovo tri tisuće građana. Drugi cilj je bio da kroz ŠC Višnjik grad Zadar promoviramo kao jedan od europskih centara sportskog turizma. S ovom novom infrastrukturom koja je uređena i koja je dovedena do jednog svjetskog nivoa, mislim da smo u tome uspjeli i da možemo biti zadovoljni. A ono što je još važnije zadovoljni su i građani grada Zadra što nam je i bila referentna točka kad smo pokretali ovaj projekt.“

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.