Hrvatski radio

Radio Zadar

FFC 4 Zadar: Borbe mogu početi

10.05.2013.

10:23

Autor: Željko Kapelari

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Sve je spremno za večerašnju borilačku priredbu na Višnjiku Final Fight Championship 4 Zadar. Deset borbi nas očekuje, nastupaju i Zadrani, Marko Lukačić i Ante Verunica.

U dvorani Krešimira Ćosića večeras od 20 sati bit će održana borilačka priredba nazvana Final Fight Championship 4.

Na rasporedu je deset borbi, dvije koje izazivaju posebno zanimanje su one u kojima će se sastati Mladen Brestovac i Sergej Lašćenko te glavni meč večeri gdje će protivnik Maru Peraku biti Tibor Joni. Maro Perak i Mladen Brestovac.

Maro Perak.

"Malo znam o njemu. Iskusniji sam, ne biježimo od toga da sam u prednosti i pokušat ću što prije meč riješiti u svoju korist".

Marko Brestovac:

"O Lašćenku se sve zna, riječ je o izvrsnom borcu koji iza sebe ima veliki broj mečeva i to s vrhunskim borcima. Odlično sam se pripremio, znam koje su mu slabe strane i nastojat ću to iskoristiti i pobijediti ga".

Zadrani će moći navijati i za dva svoja borca, Marka Lukačića i Ante Verunicu. Lukačić će se u MMA kategoriji suprotstaviti Antoniu Mijatoviću, vrlo neugodnom protivniku.

„Mijatović je vrlo dobar i izrazito spreman borac. Pratio sam ga u nekim borbama i znam da me ne očekuje lagan posao. Vjerujem, da će publika u svakom slučaju moći vidjeti zanimljiva borbu“.

I Ante Verunica u K-1 imat će jakog protivnika, Igora Mihaljevića.

„Očekujem pobjedu, kao i svih 20 boraca koji će nastupiti. Odlično sam trenirao i dobro sam se spremio. Imam vrlo neugodnog protivnika. Dosta sam ga pratio. Zaista se borio protiv vrhunskih boraca, sparing partner je Mirku Filipoviću“.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.