Hrvatski radio

Radio Zadar

18:58 / 17.12.2020.

Autor: Željko Kapelari

HUMANITARNA AKCIJA Zadarski sportaši šesti put za Socijalnu samoposlugu

HUMANITARNA AKCIJA Zadarski sportaši šesti put za Socijalnu samoposlugu

HUMANITARNA AKCIJA Zadarski sportaši šesti put za Socijalnu samoposlugu

Foto: - / -

Hrvatski zbor sportskih novinara – sekcija Zadar 6. godinu zaredom, povodom božićnih blagdana, organizira humanitarnu akciju prikupljanja potrepština za Socijalnu samoposlugu Zadar. Ona će se održati u petak, 18. prosinca između 9 i 11 sati u prostorijama Socijalne samoposluge u Samostanu sv. Frane.

Želja nam je i ove godine uključiti što više zadarskih sportaša i sportskih kolektiva te vas ovom prilikom pozivamo na sudjelovanje u akciji.

Za razliku od prethodnih godina, kada smo se svi zajedno okupljali ispred prostorija Socijalne samoposluge, ove godine, s obzirom na izvanrednu epidemiološku situaciju, molimo Vas da ne dolazite u većim grupama te da poštujete sve naputke Stožera civilne zaštite, prvenstveno glede držanja distance i nošenja maske u zatvorenom prostoru.

Koronavirus, dakako, neće zaustaviti našu akciju. Ona će se održati u petak, 18. prosinca između 9:00 i 11:00 u prostorijama Socijalne samoposluge u Samostanu sv. Frane.

Najpotrebnije su stvari koje se najčešće koriste: ulje, brašno, sol, šećer, pašta, riža, mlijeko, konzerve, dječja hrana, higijenske potrepštine, pelene, prašak za rublje, deterdžent za suđe, sapun, pasta za zube, kava...

Pokažimo zajedno još jednom koliko je veliko zadarsko srce i izvan sportskih terena!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.