Hrvatski radio

Radio Zadar

I. Ivanov: Bolji smo to ćemo i dokazati

24.03.2013.

08:52

Autor: Željko Kapelari

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Odlučujući susret u regionalnoj ABA ligi večeras je za košarkaše Zadra. Moraju pobijediti Split ukoliko žele i naredne sezone igrati u ovom natjecanju.

Posljednje 26. kolo donosi na Višnjiku od 17 sati sraz između njih i Splita. Bolji iz tog ogleda ostat će u regionalnom natjecanju dok će poraženi naredne sezone nastupati u hrvatskoj A-1 ligi.

Svjestan velikog uloga koji je ispred njega i njegovih suigrača je i kapetan Zadra, Ive Ivanov.

„Cijela sezona stala je u jednu utakmicu. Igramo kući, pomoć navijača nam je potrebnija no ikada, pozivam sve da dođu i pomognu nam. Bolji smo od Splita to ćemo i pokazati“.

Puna dvorana sigurno će Zadranima biti dodatni motiv da pred svojim navijačima izbore toliko željeni ostanak u ligi. Zbog važnosti susreta teško je očekivati neku lijepu igru. Ono što će se pamtiti samo je pobjeda. Nepoznanica između ovih dviju momčadi nema. 

„Sve se zna, a to je u ovom susretu sad i manje važno. Svi naši susreti igrani do sada ne znače ništa, mi ih moramo poraziti svojom agresivnošću, brži smo. Ritam igre mi moramo nametnuti i ako u tome uspijemo bit ćemo blizu pobjedi“.

Prijenos susreta možete slušati u našem programu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.