Hrvatski radio

Radio Zadar

I. Ivanov: "Vjerujem da ćemo u ovoj novoj sezoni stići do nekog trofeja"

08.07.2019.

12:01

Autor: Željko Kapelari

I. Ivanov: "Vjerujem da ćemo u ovoj novoj sezoni stići do nekog trofeja"

I. Ivanov: "Vjerujem da ćemo u ovoj novoj sezoni stići do nekog trofeja"

Foto: - / -

Nakon što je prije nekoliko dana stavio potpis na jednogodišnji ugovor s Košarkaškim klubom Zadar, Ive Ivanov danas je i službeno predstavljen javnosti u press salonu Športskog centra Višnjik. Dobrodošao Ive.

 Ivanovu će ovo biti četvrti put u karijeri kako će obući plavo-bijeli dres nakon 2003., 2010., 2014. i 2017. godine.

“Zadar uvijek ima posebno mjesto u mom srcu i tu su vezane velike emocije. Jako sam zadovoljan da smo se uspjeli dogovoriti već sada na početku srpnja i sada se mogu u glavi opušteno početi pripremati za sve što slijedi. Prošle godine kada sam potpisao za MZT bilo je puno pitanja u mojoj glavi jesam li napravio dobru stvar. Međutim, moram reći kako je to odlično posložen klub i bila je to jako dobra sezona i za mene i za klub. Nadam se da će se što prije vratiti u ABA ligi jer mu je tamo mjesto. Kada se onda odlučivalo o kvalifikacijama za ABA ligu stvarno sam želio da tamo ne bude Zadar. Jedna lopta je odlučivala i na moju sreću nije ušla.“

Što Ive očekuje od ove sezone?

“Nadam se prije svega da ću opravdati povjerenje trenera, ljudi iz kluba i navijača i da ćemo imati jednu sezonu bez previše turbulencija i da ćemo napokon osvojiti neko natjecanje. Stvarno mislim kako bi ova sezona mogla biti ona prava za nas.”

Koliko je na tvoju odluku o povratku utjecao dolazak u Zadar u kvalifikacijama ABA lige i topao doček zadarske publike?

“Puno. I sada se naježim kada se toga sjetim. Zahvaljujem svima na podršci kako tada tako i ovih dana kada su mi stigle brojne poruke dobrodošlice.“

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.