Hrvatski radio

Radio Zadar

I.Radetić: Odličan posao odradili smo u Sisku

10.01.2019.

08:27

Autor: Željko Kapelari

I.Radetić: Odličan posao odradili smo u Sisku

I.Radetić: Odličan posao odradili smo u Sisku

Foto: - / -

Sisak je bio domaćin okupljanja hrvatske vaterpolske reprezentacije za uzrast U-15. Izbornik te selekcije je Denis Šupe dok je njegov prvi pomoćnik trener u VK Zadar 1952, Ive Radetić. Uz njega nazočna su bila još tri mlada talenta kluba s Višnjika, Vito Cicero, Luka Martinović i Bartol Marinović.

 Osvrt na učinjeno dao nam je Radetić.

„Radilo se stvarno žestoko, dva puta dnevno po dva i pol sata. Na okupljanu je bilo 22 igrača na koje ozbiljno računamo. Dobili smo puno bolji uvid u njihove mogućnosti a to i jest bio glavni cilj. Posjetio nas je i glavni koordinator HVS za mlađe uzraste Neven Kovačević, tako da je sve stvarno bilo na jednom visokom nivou”.

Zadarski trojac kakvim se pokazao.

„Jako dobrim, dečki su bili marljivi. Sve što se tražilo od njih su i ispunili. Pkazali su da su s punim pravom tu te da se na njih najozbiljnije računa i za dalje”.

Prva sljedeća akcija.

„Novo okupljanje imamo u veljači kada ćemo otići u Sloveniju na jedan međunarodni turnir na kojem će sudjelovati šest ekipa. Sve to je u cilju što bolje pripreme za glavni događaj tu su vrlo skoro i kvalifikacije za EP” - dodao je na kraju Radetić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.