Hrvatski radio

Radio Zadar

I.Santini: Još da i Caen krene s pobjedama bit će odlično

04.12.2016.

14:41

Autor: Željko Kapelari

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nove pogotke postigao je zadarski nogometni internacionalac Ivan Santini. U remiju svog Caena protiv Dijona, Ivan je postigao dva gola te se sada na ljestvici najboljih strijelaca francuskog prvenstva nalazi na diobi trećeg i četvrtog mjesta sa sedam golova.

Ne krije Santini zadovoljstvo svojim igrama.

„Stvarno sam u dobroj formi a to pokazuju i ovi golovi koje često postižem. Do sada ih je bilo sedam, ne sumnjam da će ih biti. Tri i pol mjeseca sam Caenu, aklimatizirao sam se i vjerujem da će biti sve još i bolje“.

Njemu ide za razliku od Caena kojeg očekuje borba za ostankom u ligi.

„I sada smo imali sve u svojim rukama protiv Dijona, tri boda do pred sam kraj ali smo i to prokockali. Šesnaest kola je odigrano mi smo sedamnaesti, nije baš dobro. Šteta, neće biti lako, prvenstvo je dugo i ja vjerujem da ćemo uspjeti u toj nakani da ostanemo u ligi“.

Raduje se Ivan skorašnjem dolasku kući.

„Jedva čekam, za dva tjedna eto me nakratko u Zadru, veselim se. Pozdravljam sve i hvala Vam što pratite moje nastupe. To mi puno znači“.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.