Hrvatski radio

Radio Zadar

Izbornik Babić: "U Zadru idemo s novom taktikom"

13.07.2016.

09:05

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

"Vidjet ćemo novi koncept kako bi Hrvatska ubuduće trebala igrati", kazao je uoči subotnje pripremne utakmice u Zadru izbornik Željko Babić. U programu Radio Zadra u 10 sati i 15 minuta kroz nagradnu igru dijelimo ulaznice i majice za utakmicu !

Hrvatska muška rukometna reprezentacija u Zadru odrađuje treću fazu prpirema uoči odlaska na Olimpijske igreIzabranicima Željka Babića u Zadru pridružili su se i rukometaši Švedske koji će u Hrvatskoj boraviti sve do 17. srpnja. U programu Radio Zadra u 10 sati i 15 minuta kroz nagradnu igru dijelimo ulaznice i majice za utakmicu ! 
 

Željko Babić:  Ovo je treća faza priprema, sve je prema očekivanjima, dosta radimo s utezima a počeli smo i s rukometnom taktikom s velikim intenzitetom. Igrači su jako motivirani i disciplinirani, sve obveze izvršavaju, umorni su ali tako treba biti. Po tom pitanju sam jako zadovoljan jer je atmosfera dobra i pozitivna. Sama utakmica  isključivo je trenažnog karaktera pa ćemo vidjeti kakva je taktička situacija i vidjet ćemo novi koncept kako bi Hrvatska trebala igrati, taktički bi trebali biti bolji nego u Poljskoj, ja se nadam kvalitetnijoj igri. Rezultat nije bitan ali je jako bitno da igrači imaju disciplinu i komunikaciju i točne statističke parametre kakva je realizacija.

Kapetan Marko Kopljar uoči utakmice: Isprobat ćemo dosta stvari , umorni smo , no to je normalno, pozivam navijače da nas podrže i daju dodatnu snagu jer noge su teške i ruke su umorne... 

U sklopu priprema, dvije reprezentacije odigrat će dvije prijateljske utakmice. Prva je na rasporedu u četvrtak, 14. srpnja, u 20:30 sati u Spaladium Areni u Splitu, dok je druga dva dana kasnije, 16. srpnja, u 20:30 sati u dvorani Krešimira Ćosića u Zadru. Ulaznice su dostupne putem ulaznice.hr


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.