Hrvatski radio

Radio Zadar

J. Pavić: Uvijek s velikim guštom dolazimo u Zadar

30.06.2016.

14:58

Autor: Željko Kapelari

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Od danas Barakude su opet u Zadru. Predvodi ih kapetan Josip Pavić kojemu je pripala velika čast biti i hrvatski stjegonoša na otvaranju Olimpijskih igara u Brazilu. Josip je i naš današnji gost u poslijepodnevnom programu.

Josipe, u tijeku su pripreme za OI i Riju. Prije nekoliko dana Hrvatska je s dvije pobjede i jednim porazom zaključila nastup na Trofeju Jadran u Herceg Novom. Na kraju je to bilo dovoljno za prvo mjesto i pobjedu na turniru.

"Prezadovoljni smo, uvijek je lijepo osvojiti turnir. Sve ide onako kako smo i zamislili, neka tako bude i dalje".

Niti ovog puta Barakude nisu zaboravile i preskočile Zadar.

"Zadar ima posebno mjesto u našim srcima i uvijek s veseljem stižemo u njega. Šteta jedino što ćemo se kratko tu zadržati ali valjda će drugi put to biti i koji dan duže".

Veliko priznanje stiglo je Josipu osobno ali i hrvatskom vaterpolu. Naime, Pavić će biti hrvatski stjegonoša na svečanom otvaranju Olimpijskih igara u Riju.

"Velika čast za mene i sve ljude u vaterpolu. O tome sam sanjao kao dijete i eto želja mi se ispunila. Hrvatska ima puno vrhunskih sportaša koji zaslužuju nositi zastavu, ovog puta odluka je da ja budem taj i s posebnim zadovoljstvom predvodit ću naše sportaše u Brazilu".

Barakude su do nedjelje u Zadru, zatim od 3. do 10. srpnja slijede pripreme u Rijeci gdje ćete odigrati prijateljsku utakmicu s reprezentacijom Italije. Nakon toga, od 15. do 17. srpnja slijedi Vodafone kup u Budimpešti, te od 21. do 24. srpnja sparing s Grčkom u Ateni. Posljednje pripreme Hrvatska će obaviti od 24. srpnja u Zagrebu, a 28. srpnja Hrvatska reprezentacija iz Zagreba putuje u Rio de Janeiro.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.