Hrvatski radio

Radio Zadar

Je li konačno vrijeme da u KK Zadar povuku prave poteze ???

20.10.2019.

10:33

Autor: Željko Kapelari

Je li konačno vrijeme da u KK Zadar povuku prave poteze ???

Je li konačno vrijeme da u KK Zadar povuku prave poteze ???

Foto: - / -

Tri uzastopna poraza u regionalnoj ABA ligi košarkaša Zadra značila su da netko tome mora platiti danak. Uvijek je prvi na udaru trener. Tako je bilo i sada, iz kluba s Višnjika stiglo je po običaju u satima kada normalni svijet odmara priopćenje da Ante Nazor više nije trener KK Zadar.

Nazor odlazi, a je li on glavni krivac i hoće li sada Zadru krenuti bolje. Kamo sreće da tako i bude, međutim, svi dobro znaju da je trener najmanji problem.

Što je sa sportskim direktorom Longinom koji je zajedno s njim slagao momčad za ovu sezonu. Zar nema barem malo morala da i on podnese ostavku.

Također, dvije godine prošle su od dolaska Žilavca na mjesto direktora kluba s Višnjika. Još uvijek čekamo famozni program ozdravljenja ovog kluba, vjerojatno se još piše.

Što reći o fikusima na klupi, ništa, sami o sebi sve govore. Koja je njihova uloga.

Ako se želi dobro ovom klubu, a to je pitanje, trener koji dođe mora imati potpunu slobodu u odabiru svog tima. A to nažalost neće imati i tu sve završava.

A da novaca nema to su priče za malu djecu. Stiže uskoro i nova injekcija.

A ti moj klubu plutaj i dalje na nemirnom moru bez pravog kormilara.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.