Hrvatski radio

Radio Zadar

KK ZADAR Branimir Longin podnio ostavku!

12.11.2021.

17:12

Autor: Željko Kapelari

KK ZADAR Branimir Longin podnio ostavku!

KK ZADAR Branimir Longin podnio ostavku!

Foto: - / -

Branimir Longin podnio je ostavku na poziciju teama managera u Košarkaškom klubu Zadar. Na toj dužnosti bio je od 2020. godine dok je od 2017. do prelaska na novo radno mjesto bio sportski direktor kluba s Višnjika.

- Podnio sam ostavku jer ne želim biti nikakav uteg za klub, pogotovo u ovom teškom periodu kad je u pitanje došao proračun i rebalans. Meni je najvažnije da klub funkcionira normalno i da niti jedan pogon ne pati, ni omladinski pogon, ni seniorski, da se sve ovo najmanje na njih odrazi. Meni je osobno važno da ne odlazim s nekom gorčinom, bila mi je čast i ponos imati nekakvu funkciju u ovom klubu. Najbitnije je da ona osoba koja preuzme ovu poziciju, da se za ima za što uhvatiti, da ima najbolji omladinski pogon u Hrvatskoj, da ima nekoliko jako perspektivnih juniora koji su pred potpisom s klubom, i da su seniori osvajači duple krune. Uvjeren sam da će ova ekipa obraniti i Kup i naslov prvaka Hrvatske, dok će se u ABA ligi svi trenutni problemi prebroditi. S ponosom ostavljam ono što je ostalo iza mene u klubu i nadam se da će netko drugi to uspjeti oplemeniti - rekao je Branimir Longin.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.