Hrvatski radio

Radio Zadar

KK Zadar predstavio dva kadrovska pojačanja Ištuka i Adžića

19.10.2018.

09:27

Autor: Željko Kapelari

KK Zadar predstavio dva kadrovska pojačanja Ištuka i Adžića

KK Zadar predstavio dva kadrovska pojačanja Ištuka i Adžića

Foto: - / -

Košarkaški klub Zadar predstavio je sinoć još dva “pojačanja”u kadrovskom sektoru, Ivana Ištuka, novog voditelja marketinga te Josipa Adžića, predsjednika Udruge veterana Vojne policije sudionika Domovinskog rata koji će biti povjerenik za sigurnost što je novina koju od ove godine traži HKS.

Ivan Ištuk zadarskoj javnosti prilično je nepoznato ime. Ovaj rođeni Vukovarac računalni je tehničar u strojarstvu koji je poslovnu karijeru gradio uglavnom u Zagrebu.

“Želim se zahvaliti Upravi kluba što su upravo meni iskazali povjerenje i nadam se da ću svojim sposobnostima zadovoljiti sve koji su mi to povjerenje ukazali"- rekao je Ištuk.

“Ovo je plod dugogodišnje suradnje s KK Zadar i ovaj posao radim volonterski. Dite sam ovog grada i volim ovaj klub. Stojim iza svojih ljudi i bez razmišljanja sam prihvatio poziv iz kluba kojeg pratim još od malih nogu”, - rekao je više o svojoj ulozi Adžić.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.