Hrvatski radio

Radio Zadar

21:21 / 02.09.2013.

Autor: Željko Kapelari

KK Zadar: Treninzima se priključili M. Ramljak i F. Kraljević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Napokon dobre vijesti s Višnjika. Marko Ramljak potpisat će novi dvogodišnji ugovor sa Zadrom dok bi to isto trebao učiniti i dojučerašnji igrač Splita, 214 cm visoki Filip Kraljević. Već ranije to su učinili Ivan Batur, Ive Ivanov i Toni Prostran.

Igrački kadar Košarkaškog kluba Zadra pomalo se popunjava. Poslijepodnevnom treningu priključila su se još dvojica igrača. Jedan je stari znanac Marko Ramljak dok je drugo ime dojučerašnji centar Splita, 24 godišnji, 214 centimetara visoki Filip Kraljević.

Po riječima jednog i drugog vrlo je izgledno da uskoro potpišu ugovor s KK Zadar.

Marko Ramljak, nada se da će do toga vrlo brzo i doći.

 „Tako je, vjerujem da neće biti nikakvih problema i da ću kroz koji dan sa Zadrom potpisati novi dvogodišnji ugovor. Dobro mi je u Zadru , još sam mlad igrač i imam priliku kroz ABA ligu u potpunosti se dokazati i nemam potrebe za ranim odlaskom. Žao mi je što su prije nekoliko dana u medijima pojavile neke ružne priče o meni, ne želim  se na to uopće više vraćati, jer nije niti vrijedno. Zadar volim i cijenim, uvijek sam sve davao na terenu a tako će biti i dalje. Veselim se radu s trenerom Vlašićem kojeg poznajem još iz ranijih dana kada me je trenirao“.

Prije treninga za komentar smo potražili i Filipa Kraljevića koji je iznijeo svoje prve dojmove.

„Drago mi je da sam tu, ne bih sada o detaljima ugovora ali u planu je također da to bude barem na dvije sezone. Radi se na tome i vrlo skoro i taj posao bi trebao biti zgotovljen. Dosta budućih suigrača poznajem od ranije i neće biti problema s uigravanjem, trenera Vlašić osobno do sada nisam znao ali sam dobro upoznat s njegovim radom. Znam što se od mene očekuje, košarka u Zadru uvijek je sport broj jedan. Na meni je da pokažem zašto sam doveden, nikad se nisam bojao izazova, vjerujem da možemo odigrati dobru sezonu“.

Tijekom narednih dana ozbiljnije bi se trebalo popričati oko ugovora i s Markom Carom koji već neko vrijeme trenira zajedno s prvom momčadi.

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.