Hrvatski radio

Radio Zadar

Košarkaši Zadra gostuju kod Mornara

13.01.2019.

10:17

Autor: Željko Kapelari

Foto: Toni Pajkin

Foto: Toni Pajkin

Foto: - / -

Košarkaši Zadra u nastavku ABA lige, u susretu 15. kola danas gostuju u Crnoj Gori, točnije u Baru kod tamošnjeg Mornara. U borbi za ostanak u regionalnom društvu Zadrani igraju utakmicu protiv protivnika koji se također nalazi u sličnoj situaciji. Istina, Mornar je slavio u Krešinom domu.

“Ja se nadam da ćemo na toj utakmici biti pravi, da smo dali sebi za pravo da povećamo rotaciju, da dignemo intezitet igre. Dobili smo sada širinu i na unutarnjim i na vanjskim pozicijama. Smatram da jednim pravim pristupom možemo otići dole s jednom muškom utakmicom i tražiti svoju šansu”, poručio je strateg Zadrana, Ante Nazor i dodao:

“Gostovanje je neugodno, ali neke momčadi su prije nas pokazale da se može ravnopravno igrati od početka do kraja i temeljem toga zaista treba nametnuti neki svoj ritam, označiti targete koje treba napasti i držati se toga i u obrani i u napadu. Sigurno da na taj način isprovociramo tu šansu da okrenemo utakmicu u našu korist. Mislim da bi nam to bilo jako vrijedno u ovom trenutku.” 

Utakmica u dvorani Topolica u Baru počinje u 19 sati.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.