Hrvatski radio

Radio Zadar

KSV Zadar: Osam osvojenih medalja mladih Zadrana

18.06.2015.

10:13

Autor: Željko Kapelari

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U Zagrebu je održano završno 4. kolo Alpe Adria natjecanja u skokovima u vodu za sezonu 2014/2015. Na natjecanju je sudjelovalo oko 140 skakača iz 10 klubova iz 4 države (Italija, Hrvatska, Srbija, Austrija).

Na natjecanju je nastupilo 19 kadeta i juniora KSV Zadar i postigli su odlične rezltate. Osvojili su 8 medalja, od čega 3 zlata, 2 srebra i 3 bronce.

Zlatne medalje osvojili su Roko Sipina i Matej Neveščanin. Roko je u kategoriji mlađih juniora osvojio prva mjesta sa daske 1m i 3m dok je Maro Marić u istoj kategoriji zauzeo treće mjesto sa daske 1m.

U najmlađoj kategoriji pobijedio je Matej Neveščanin sa 113 bodova. U kategoriji juniorki Nika Cerovečki osvojila je drugo mjesto sa daske 1m i 3m.

Mlađa juniorka Hana Kovačević je sa daske 1m i 3m osvojila treće mjesto. U kategoriji starijih kadeta nastupili su Karlo Hasnek i Donat Peraić koji su sa daske 1m zauzeli šesto i sedmo mjesto, a sa daske 3m Karlo je osvojio peto mjesto.

Diego Bajlo u kategoriji mladjih kadeta bio je peti sa daske 3m i sedmi sa daske 1m. U istoj kategoriji nastupili su još Niko Surać i Nikola Car koji su osvojili 14 i 16 mjesto sa daske 1m. U kategoriji mlađih kadetkinja nastupile su Bruna Huljev, Marija Mazija i Petra Višić.  Bruna je osvojila 12 mjesto sa daske 1m i deseto mjesto sa daske 3m dok su Marija i Petra osvojile 25 i 26 mjesto.

U kategoriji početnika nastupili su još Marko Huljev, 16.mjesto, Zvonimir Veršić je bio 20, a Niko Veršić osvojio je 21.mjesto od 27. skakača. Kod djevojčica u istoj kategoriji Lora Magaš bila je odlična i osvojila 5. mjesto, Paula Jurjević 19 mjesto, dok je Kiara Lemezina bila 21 od 24 natjecateljice.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.