Hrvatski radio

Radio Zadar

22:01 / 04.12.2021.

Autor: Željko Kapelari

Kuliš uoči Osijeka: Glavni cilj je zaustaviti njihovo tranzicijsko trčanje

Kuliš uoči Osijeka: Glavni cilj je zaustaviti njihovo tranzicijsko trčanje

Kuliš uoči Osijeka: Glavni cilj je zaustaviti njihovo tranzicijsko trčanje

Foto: - / -

Dvanaesto kolo HT Premijer lige donosi ovog ponedjeljka u dvorani u Jazinama utakmicu između košarkaša Sonik Puntamike i Vrijednosnica Osijek. Početak utakmice je u 20 sati. Sretno Puntamičani na putu do nove pobjede.

Puntamičani u dosadašnjem djelu natjecanja imaju 4 pobjede uz 6 poraza dok je slavonski predstavnik na učinku od 3 pobjede, pritom su parket pognute glave napustili 8 puta.

 - Momčad Osijeka posjeduje igrački kadar koji pred nas stavlja određene taktičke izazove. Tako će nam primarni cilj biti zaustaviti njihovo tranzicijsko trčanje te tako limitirati broj poena postignutih na nepostavljenu obranu. Ako taj kriterij zadovoljimo napravit ćemo dobar temelj za usmjeravnje utakmice u željenom smjeru – ističe trener “zelenih”, Stipe Kuliš.

Zna Stipe i na koga trebaju posebnu pozornost obratiti.

-Puno vjere polažu u unutrašnju igru, prvenstveno Topolovića, međutim i njihova vanjska linija ima igrače koji mogu napasti leđima košu. Naši igrači su svjesni da su taktička disciplina i karakter temelj naše igre i vjerujem da ćemo na tim aspektima graditi našu igru i u nadolazećoj utakmici, pogotovo na defanzivnoj strani terena – zaključuje Kuliš.

Početak utakmice je u 20 sati.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.