Hrvatski radio

Radio Zadar

Luka Modrić na Stanovima s mladim nogometašima

30.06.2022.

06:48

Autor: Radio Zadar

Luka Modrić na Stanovima

Luka Modrić na Stanovima

Foto: Šime Zelić / Pixell

Kapetan hrvatske nogpometne reprezentacije Luka Modrić posjetio je nogometni stadion HNK Zadra na Stanovima gdje je počeo svoju nogometnu karijeru. Naš proslavljeni reprezentativac i najbolji igrač družio s djecom iz omladinskog pogona HNK Zadra. 


Bit će to divna uspomena mladim nogometašima, koji su se fotografirali s Lukom, tražili autograme. Luka Modrić sve je strpljivo odradio, svima dajući priliku se raduju susretu s njim . Navukao je i majcu " I ja sam dite zadarsku". 

Galerija
Luka Modrić na Stanovima , Foto: Šime Zelić /Pixell
Luka Modrić na Stanovima , Foto: Šime Zelić /PixellLuka Modrić na Stanovima , Foto: Šime Zelić /PixellLuka Modrić na Stanovima , Foto: Šime Zelić /PixellLuka Modrić na Stanovima , Foto: Šime Zelić /PixellLuka Modrić na Stanovima , Foto: Šime Zelić /PixellLuka Modrić na Stanovima , Foto: Šime Zelić /PixellLuka Modrić na Stanovima , Foto: Šime Zelić/ PixellLuka Modrić na Stanovima, Foto:  Šime Zelić /PixellLuka Modrić na Stanovima , Foto: Šime Zelić /PixellLuka Modrić na Stanovima , Foto: Šime Zelić /PixellLuka Modrić na Stanovima , Foto: Šime Zelić /PixellLuka Modrić na Stanovima, Foto:  Šime Zelić /PixellLuka Modrić na Stanovima , Foto: Šime Zelić /PixellLuka Modrić na Stanovima , Foto: Šime Zelić /PixellLuka Modrić na Stanovima , Foto: Šime Zelić /PixellLuka Modrić na Stanovima , Foto: Šime Zelić /PixellLuka Modrić na Stanovima, Foto:  Šime Zelić /Pixell

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.