Hrvatski radio

Radio Zadar

M. Karoglan, trener NK Zadar: "Vjerujem u svoju momčad i stojim iza nje"

01.03.2019.

13:15

Autor: Željko Kapelari

M. Karoglan, trener NK Zadar: "Vjerujem u svoju momčad i stojim iza nje"

M. Karoglan, trener NK Zadar: "Vjerujem u svoju momčad i stojim iza nje"

Foto: - / -

Sve je spremno za početak proljetnog dijela Druge HNL. Barem tako poručuju sa Stanova gdje će nogometaši Zadra sutra u dvoboju 14. kola ugostiti momčad Hrvatskog dragovoljca. Utakmica na Stanovima igra se u subotu s početkom u 15 sati.

„Pripreme su iza nas i sada kreće ono pravo“, poručio je trener Zadrana Mislav Karoglan i dodao:

„Zahvaljujem se igračima i mom stožeru te Upravi kluba i voditelju omladinskog pogona koji su nam uvijek kada nam je bila potreba za igračima izlazili u susret. Mi treneri imamo zadatak misliti o procesu. Ljude, s druge strane, zanima samo gotov proizvod što je u konačnici ispravno. Zadovoljan sam što smo počeli jedan proces u svim fazama nogometne igre. Što se same utakmice tiče, skauting protiv Hrvatskog dragovoljca smo imali tek u nekim natruhama. Fokus je više na mojoj momčadi. Da pokušamo biti pravi. Ja vjerujem u ovu grupu koju imam i čvrsto stojim iza nje.“

Ove dvije momčadi sastale su se i na početku prvenstva kada je Hrvatski dragovoljac slavio s 3:1. Otada se u momčadi iz Sigeta promijenilo dosta toga. Najveća promjena dogodila se na klupi koju je preuzeo bivši trener Zadra Krešimir Sunara, dok je momčad pojačao bivši igrač kluba sa Stanova Josip Majić.

Iz kluba su poručili i kako se nastavlja akcija učlanjivanja u Nogometni klub Zadar koja se pod sloganom „Volim te Zadre moj“ provodi već treću godinu zaredom. Više informacija o ovoj akciji može se dobiti na službenim stranicama kluba www.nkzadar.hr ili u samim prostorijama kluba.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.