Hrvatski radio

Radio Zadar

M. Mazija: Liga je nažalost sve slabija

27.10.2015.

12:26

Autor: Željko Kapelari

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Tri kola su odigrana, sve tri pobjede do sada su ostvarile ekipe Medvešćaka, Kvarnera, Raguse i Trešnjevke dok Zadranke imaju dvije pobjede i jedan poraz. Slavile su protiv Broda na Savi i Šibenika a izgubile su u zadnjem kolu kod aktualnog prvaka Medvešćaka.

Rezime učinjenog napravila je trenerica Marija Mazija.

„Moram biti zadovoljna jer smo dosta pomladili ekipu i sada u njoj participira i nekoliko cura koje se po prvi put susreću sa seniorskom košarkom. Cure odlično rade, upijaju sve što im se kaže i zaslužuju priliku i minute koje ćemo im u nastavku sezone pokušati dati u još većoj mjeri“.

Nekoliko riječi Mazija je rekla i o kvaliteti lige.

„Nažalost, sve je lošija a i interes je sve manji. Ekipe ili su premlade ili su gotovo pa amaterske, igraju im cure kojima je to više rekreacija, što svakako nije dobro. Također, jako je malen broj i mladih cura koje su iskočile u prvi plan“.

Vidi li možda svoju ekipu i ove sezone u doigravanju za prvaka.

"Ja se nadam ali ima još dosta da se igra. Medvešćak, Kvarner i Trešnjevka su daleko ispred nas ostalih. Na nama je da budemo pravi i pokušamo ponoviti lanjski uspjeh iako nam to nije prioritet. Međutim, ukoliko se ukaže prilika znat ćemo ju iskoristiti“.

Sljedeće kolo igra se u subotu, Zadar će na Višnjiku u 20 sati ugostiti ekipu Pule. 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.