Hrvatski radio

Radio Zadar

M. Mazija: “ Vjerujem da ćemo većini ekipa biti težak suparnik“

10.10.2013.

19:47

Autor: Željko Kapelari

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Posljednje pripreme uoči početka nove sezone natjecanja u A-1 ligi odrađuju košarkašice Zadra. Prvi ogled koji će Zadranke odraditi bit će u subotu u Rijeci gdje ih na otvaranju prvenstva čeka Pleter.

Kakav Zadar možemo očekivati ove godine pitali smo trenericu Mariju Maziju.

 „Teško je još o tome govoriti, trebat će proći neko vrijeme. Mladi smo, bit ćemo rastrčani, ja se nadam da ćemo se vrlo brzo i uigrati i da rezultat neće izostati“.

U odnosu na lanjsku sezonu ekipa Zadra ostala je bez Davorke Balić i Žane Cvjetković, dvije igračice iz prve petorke. Umjesto njih tu su Ana Marinović te od prije nekoliko dana i Ina Marin koja se vratila u matični klub iz Novog Zagreba. Bez obzira na sve jedini cilj ekipe Zadra i ove sezone je što prije osigurati prvoligaški status.

„Tako je, ostanak osigurati i to što prije ono je što želimo. Međutim, to ne znači da nećemo ovisno o tome kako sezona bude odmicala a naš rezultat možda bude i iznad očekivanja, povisiti svoje ciljeve.  Treba proći malo vremena kako bi upoznali i snagu ostalih ekipa, tek onda ćemo u potpunosti i znati što možemo očekivati od sezone“.

Rekli smo da Zadranke u prvom kolu očekuje gostovanje kod Pletera, početak susreta je u 20 sati.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.