Hrvatski radio

Radio Zadar

M. Šimurina: Sve četiri lige u našem futsalu bit će neizvjesne do kraja

06.01.2019.

14:10

Autor: Željko Kapelari

M. Šimurina: Sve četiri lige u našem futsalu bit će neizvjesne do kraja

M. Šimurina: Sve četiri lige u našem futsalu bit će neizvjesne do kraja

Foto: - / -

Nakon kraće stanke zbog odražavanja Futsal čarolije nastavljeno je natjecanje u četiri lige u zadarskom futsalu. Nakon prvog djela čak tri momčadi bile su izjednačene na vrhu u 1. Sonik ŽMNL, Vrsi, Varoš i Tin.

Predsjednik Udruge za mali nogomet Zadarske županije, Marko Šimurina.

„Sretan sam radi toga, jedno je sigurno i nastavak sezone bit će neizvjestan do samog kraja. To je odlično i za samu ligu, Vrsi su se bile malo odvojile pa su ih uhvatili Varoš i Tin. Tu očekujem još i Kontrol biro koji je pokazao sa svojom mladosti i energijom da može zaprijetiti svima isto kao i Idassa Nadin”.

Hoće li iskustvo Varoši i Tina ipak biti ključno u toj borbi za prvim mjestom.

„ Iskustvo je uvijek velika prednost, međutim, ne smije se podcijeniti energija, mladost i želja za trofejima ostalih momčadi koji vrebaju i čekaju svoju priliku. Jedno je sigurno, uzbuđenja neće ne nedostajati”.

Dobar futsal nešto je što je stalno na meniju u Mocirama.

"Uvijek se igra i gleda odličan futsal, ovisno o težini utakmice koja se igra. Ima lijepih poteza, svi koji dođu mogu uživati u onom što im igrači pružaju. Pozivam i ovom prilikom sve koji vole ovaj sport neka dođu do Mocira i pogledaju naše majstore ne djelu”.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.