Hrvatski radio

Radio Zadar

M. Sutlović: Očekujem da se Marcela plasira u sva finala

03.07.2013.

10:18

Autor: Željko Kapelari

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U tri discipline na EP za juniore u skokovima u vodu (Poljska - Poznan) nastupit će Zadranka, Marcela Marić. Njezin trener Marko Sutlović priželjkuje ulaske u sva tri finala a tamo je onda sve moguće.

Poljski Poznjan od danas do 9. srpnja domaćin je Europskog juniorskog prvenstva u skokovima u vodu na kojemu će nastupiti i skakačica Kluba skokova u vodu Zadar, Marcela Marić. Marcela će skakati u tri discipline, s daske od 1 i 3 metra te u sinhro skokovima zajedno s Majom Borić.

Koji rezultat priželjkuje od Marcele pitali smo njezinog trenera Marka Sutlovića.

„Za razliku od prošle godine kada je bila ozlijeđena sada je u potpunosti zdrava i spremna je za nove izazove. Očekujemo ulaske u finale u svim disciplinama a tamo je onda sve moguće“.

Najbolje ostvarenje Marcele na europskoj smotri bilo je 2011. godine kada je u Beogradu osvojila 3. mjesto. Bilo bi lijepo kada bi se taj uspjeh i ponovio. Međutim, bit će teško, konkurencija u Poljskoj bit će najjača moguća, svi najbolji najavili su svoj dolazak.

„Samo bi spomenuo da je prije dva tjedna održano seniorsko EP na kojemu je pobjednica u skokovima s daske od 3 metra bila cura koja će nastupiti i u Poljskoj, a još je juniorka. To Vam sve govori koliko će jako biti ovo prvenstvo i da je konkurencija strašna“.

A nakon završetka ovog natjecanja vrlo brzo Marić će nastupiti i na Svjetskom seniorskom prvenstvu u Barceloni i to u jednoj disciplini, sinhro skokovima s Majom Borić.

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.