Hrvatski radio

Radio Zadar

Mađarski Paks posljednja provjera nogometašima Zadra prije povratka kući

30.01.2013.

09:56

Autor: Željko Kapelari

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nogometaši Zadra danas se vraćaju iz Istre s drugog djela priprema

Nakon deset dana boravka nogometaši Zadra danas završavaju drugi dio priprema u Novigradu Istarskom. Prije povratka kućama igrači Ferde Milina odigrat će još jednu kontrolnu utakmicu.

Njihov protivnik bit će mađarski prvoligaš Paks. Susret najavljuje sportski direktor prvoligaša sa Stanova, Josip Bajlo. „Znamo ih, i ranije smo s e s njima znali sastati na priprema. Riječ je o kvalitetnom protivniku koji će za naše igrače biti pravi test. Vjerujem da će igrači odraditi i ovu utakmicu maksimalno korektno“.

I prije ovog ogleda Bajlo se slaže s konstatacijom da je puno toga dobroga učinjeno u Istri. „Ono radi čega smo išli smo i učinili. Dodatno smo uigravali sve pozicije, dosta smo radili i na taktičkom planu i ja se nadam našem uspješnom proljeću“.

Sutra će igrači imati slobodan dan, već u subotu očekuje ih nova provjera, na Stanove dolazi Šibenik dok će im posljednji suparnik prije nastavka lige bit sljedeće srijede momčad Dugopolja. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.