Hrvatski radio

Radio Zadar

Medalje zadarskim roniocima

06.06.2013.

08:01

Autor: rzd

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Danijel Ivanišević osvojio je zlato na prvenstvu u ronjenu na dah. Vrijeme od 6 minuta i 20 sekundi mu je osiguralo ulazak u državnu reprezentaciju. Jakov Peljušić se na otvorenom prvenstvu Srbije okitio brončanom medaljom, zadržavši dah 5 minuta i 48 sekundi.

Zadarski ronioci na dah  ponovo su na postolju. Zadrani nastavljaju nizati odlične rezultate u držanju daha , nakon prošlogodišnjeg naslova državnog prvaka Božidara Petanija te brončane medalje Danijela Ivaniševiča te te prvog mjesta ekipno,na otvorenom prvenstvu Srbije u ronjenju na dah održanom u Nišu  Zadarski ronioc Jakov Peljušić član kluba za ronjenje na dah 2dive okitio se brončanom medaljom zadržavši dah 5 minuta i 48 sekundi.

Na državnom prvenstvu u ronjenju na dah održanom u Zagrebu u organizaciji HRVATSKOG RONILAČKOG SAVEZA I DPS-a iz Zagreba Zadranin Danijel Ivanišević član kluba za ronjenje na dah 2dive okitio se zlatnom medaljom.
Ivanišević je do zlata došao zadržavši dah punih 6 minuta i 20 sekundi čine je i postigao i normu za ulazak u državnu reprezentaciju.
Zadrani nisu puno slavili već su se odmah okrenuli pripremama za nadolazeće natjecanje u disciplini JUMP BLUE kako natjecateljski tako i organizacijski jer se natjecanje održava  u Zadru 15.6. a sam klub je jedan od organizatora natjecanja

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.