Hrvatski radio

Radio Zadar

MMA liga: Dukić prvi, Vladimir treći

04.11.2013.

12:07

Autor: Željko Kapelari

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U Domu Dražena Petrovića u Zagrebu održane su finalne borbe MMA lige na kojemu je sa svojim borcima nastupio i zadarski Bandog MM Team. To su bili Ivan Vladimir i Zdravko Dukić.

Ivan Vladimir se borio za 3 mjesto u kategoriji -70 kg., dok je Zdravko Dukić  nastupio u finalu kategorije-77kg. Ivan Vladimir je u meču za 3 mjesto uspio svladati vrlo jakog i opasnog protivnika Burhama Ahmetija iz Prime Poreč.

Zdravko Dukić je u vrlom uzbudljivom meču protiv  Lovre Vrkića iz UFK Trešnjevka bio bolji te je u konačnici pobijedio odlukom sudaca 3:0.

Ono što sada Bandog Team Zadar očekuje je 7. prosinca Super final MMA Lige gdje će se boriti prvaci iz sezone 2012. protiv pobjednike iz 2013. godine. Božo Mikulić kao pobjednik iz 2012 godine u kategoriji -93kg će se boriti protiv Mateja Batinića. Zdravko Dukić se bori protiv starijeg brata od Lovre Vrkića koji je 2012 godine bio prvak u kategoriji -77kg.

Robert Modrić, trener Bandog MMA Teama Zadar.

"Mislim da sa skromnim uvjetima u kojim se naš klub nalazi stvarno smo postigli izvanredne rezultate. biti među 3 najjača klubova u RH nije mala stvar. Trenutno vodimo pregovore sa jednom firmom koja bi trebala postati naš glavni sponzor što bi nam u velikoj mjeri olakšalo same pripreme. Želimo se za sva natjecanja pripremati ovdje u Zadru a ne po ostalim gradovima".

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.