Hrvatski radio

Radio Zadar

Na cesti sjećanja pamtimo samo sretne dane

26.07.2019.

13:19

Autor: Željko Kapelari

Na cesti sjećanja pamtimo samo sretne dane

Na cesti sjećanja pamtimo samo sretne dane

Foto: - / -

Da, došla je i treća godina. Došla je još jedna godina otkad nam je život odredio nove puteve. Godina kad smo na cesti od sjećanja odlučili posijati zrna ponosa, zajedništva, nesebničnog pomaganja, hrabrosti, odlučnosti i svih onih stvari koje nas prate od toga dana.

I evo nas sad tu, pred 3. memorijalno-humanitarni turnir „Antonio Jurjević“ stojimo ponosni i pamtimo sretne dane zajedno sa svima vama koji nas beskompromisno pratite i dajete podršku onda kad nam je ona najpotrebnija. Naša zrna su izrasla u stabla i zbog toga vam HVALA od cijele ekipe iz HU „Antonio Jurjević“. Dok je nas bit će i našeg brata Antonia ❤️🙏

Sa današnjim danom prijave za 3. memorijalno-humanitarni turnir su i službeno OTVORENE!

Kao i prethodne dvije godine očekujte nogometni spektakl na terenima ŠRC Višnjik, s kojima i ove godine nastavljamo uspješnu suradnju, pa i njima ovim putem želimo zahvaliti što su prepoznali naš turnir kao nešto što kulturno i društveno upotpunjava novouređeni sportski centar. 

Zadnji dan prijava i izvlačenje parova je 14.08. u CB ET na Bulevaru u 20h, a prvi dan turnira već tradicionalno je 16.08.2019. godine na već spomenutim nogometnim terenima ŠRC Višnjik. 
Sustav natjecanja ostao je isti za sve kategorije, a prijaviti se kao i prethodne godine mogu seniori i veterani.

Svoju prijavu za turnir možete izvršiti na broj:
Frane: 091 605 4249
Skuki: 098 212 235
Medo: 098 990 7399

Kotizacija iznosi 400kn po ekipi.

Ove godine novac ćemo skupljati za Anu i Enu, djevojčicama kojima su potrebna ortopedska pomagala kako bi im omogućila normalno funkcioniranje i obavljanje svakodnevnih obaveza. 

Još jednom vas pozivamo da skupite prijatelje, kolege s posla, kvartovsku ekipu, školske kolege, obitelj, te da se prijavite na 3. memorijalno-humanitarni turnir „Antonio Jurjević“ i budete dio još jednog dvotjednog nogometnog spektakla. Zid šampiona spremno čeka da se još jedna ekipa upiše i time uđe u povijest ove naše priče!

#pamtimsamosretnedane ❤️

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.