Hrvatski radio

Radio Zadar

Na Višnjiku Međunarodni teniski turnir Zadar Open 2019. do 14 godina

16.09.2019.

08:26

Autor: Željko Kapelari

Na Višnjiku Međunarodni teniski turnir Zadar Open 2019. do 14 godina

Na Višnjiku Međunarodni teniski turnir Zadar Open 2019. do 14 godina

Foto: - / -

Športski centar Višnjik i Teniski klub Zadar 08 suorganizatori su i domaćini prvog izdanja Međunarodnoga turnira Zadar Open 2019. za igračice i igrače do 14 godina. Turnir počinje danas i trajat će do će do nedjelje, 22. rujna.

– Ovaj je turnir u kalendaru Tennis Europe i treće je kategorije, a okupit će oko stotinu igračica i igrača iz mnogih država, između ostalih i iz SAD, Njemačke, Slovenije, Albanije, Češke, Slovačke, Mađarske, Finske… – kaže Lovre Rončević, predsjednik TK-a Zadar 08.

Svaki dan igrat će se na svih sedam zemljanih terena.

– TK Zadar 08 i ŠC Višnjik već su se iskazali u organizaciji teniskih događanja, recimo od polufinala Davisova kupa Hrvatska – SAD u prošloj godini, do organizacije i domaćinstva hrvatskoga prvenstva U 14, a ovaj je turnir korak dalje u kontekstu stvaranja kontinuiteta kvalitetnih teniskih događanja u Zadru i na Višnjiku koji će uskoro dobiti još i tri terena s betonskom podlogom. Istaknuo bih da će na predstojećem turniru sudjelovati i nekoliko igračica i igrača iz našega kluba, te da očekujemo veoma kvalitetan tenis.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

18 h

Nadin 2022

Kušanje vina