Hrvatski radio

Radio Zadar

Na Višnjiku se okupila futsal reprezentacija Hrvatske

03.11.2020.

10:53

Autor: Željko Kapelari

Foto: Nenad Opačić/ŠC Višnjik

Foto: Nenad Opačić/ŠC Višnjik

Foto: - / -

Hrvatska reprezentacija u futsalu u sklopu doigravanja za Svjetsko prvenstvo pred sobom ima dvije utakmice protiv Češke. U subotu, 7. studenoga 2020. s početkom u 19 sati u Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku na rasporedu je prva utakmica, a uzvratna je predviđena za 10. studenoga 2020.

Bolja reprezentacija u tim dvjema utakmicama plasirat će se na Svjetsko prvenstvo.

Hrvatska reprezentacija čiji je izbornik Mato Stanković, a pomoćnik mu je Marinko Mavrović, inače izbornik reprezentacije U 19, svoje pripreme pred utakmicu s Češkom imat će u Zadru. Nekoliko treninga odradit će u dvorani OŠ-e Zadarski otoci, a od danas trenirat će u Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku.

Prema sadašnjem stanju stvari igrat će se bez gledatelja. Češka reprezentacija najavila je dolazak u Zadar za 6. studenoga 2020.

Na popisu hrvatskog izbornika Mate Stankovića našli su se sljedeći igrači: Žarko Luketin (Olmissum), Zoran Primić (Square), Franco Jelovčić (FP Halle – Gooik), Dario Marinović (Jimbee Cartagena), Tihomir Novak (Dobovec), Vedran Matošević (Dobovec), Luka Perić (Dobovec), Luka Suton (Mantova Calcio), Josip Suton (Meta Catania), Marko Vuković (Vrgorac), Kristijan Postružin (Olmissum), Matej Horvat (Olmissum), Maro Đuraš (TSV Weilimdorf), Ante Daničić (Mantova Calcio), Kristian Čekol (Meta Catania) i Marko Kuraja (Mantova Calcio).

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.