Hrvatski radio

Radio Zadar

NK Zadar: Hoće li biti potvrđen za trenera Karoglan, sutra Skupština

09.01.2019.

14:53

Autor: Željko Kapelari

NK Zadar: Hoće li biti potvrđen za trenera Karoglan, sutra Skupština

NK Zadar: Hoće li biti potvrđen za trenera Karoglan, sutra Skupština

Foto: - / -

Službena potvrda Karoglana mogla bi stići sutra, nakon što se održi Skupština a potom i sastanak Nadzornog odbora, koji mora potvrditi imenovanje novog trenera. Između ostalih točaka dnevnog reda, na Skupštini će se izabrati i dva nova člana Nadzornog obora i to Damir Knežević i Šime Kokić.

Nogometni klub Zadar 2019. godinu dočekao je na diobi šestog mjesta Druge HNL, ali bez trenera prve momčadi.

Naime, nakon prekida suradnje s Krešimirom Sunarom, koji je momčad vodio u prvom dijelu sezone, sa Stanova još nije stigla službena potvrda njegova nasljednika.

Neslužbeno, trebao bi to biti Mislav Karoglan, 36-godišnji trener iz Zmijavaca, koji je prošle sezone proglašen najboljim trenerom Dalmacije, nakon što je Croatiju odveo do naslova prvaka 3. HNL jug.

Službena potvrda Karoglana mogla, bi stići sutra, nakon što se održi Skupština Nogometnog kluba Zadar, a potom i sastanak Nadzornog odbora, koji mora potvrditi imenovanje novog trenera. Između ostalih točaka dnevnog reda, na sutrašnjoj Skupštini izabrat će se i dva nova člana Nadzornog obora i to Damir Knežević i Šime Kokić koji će se priključiti dosadašnjim članovima Damiru Kalapaču, Josipu Miočiću i Krešimiru Zoriću.

Početak priprema prve momčadi zakazan je za srijedu, 16. siječnja, dok je prva utakmica na rasporedu 2. ožujka, kada na Stanove stiže Hrvatski Dragovoljac.

Zanimljivo, momčad iz Sigeta nedavno je preuzeo baš donedavni trener Zadra Krešimir Sunara, što će toj utakmici sasvim sigurno dati dodatnu zanimljivost.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.