Hrvatski radio

Radio Zadar

NK Zadar okrenuo novu stranicu, predstavljen projekt "Za Zadar svoj"

02.03.2017.

20:39

Autor: Željko Kapelari

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Zanimljivo je danas bilo u Nogometnom klubu Zadar. Najavljen je projekt članstva u NK Zadar pod nazivom „Za Zadar svoj“, direktor Svetko Ćustić prokomentirao je svoj dosadašnji rad, dok je bilo govora i o nastavku sezone u Trećoj HNL ovog vikenda i srazu s Valom.

O samom projektu „Za Zadar svoj“ više je rekao voditelj odnosa s javnošću, Roman Morović.

„Posebno nam je zadovoljstvo predstaviti ovaj projekt koji svim budućim članovima donosi mnoge pogodnosti. Tako za 100 kn godišnje članarine (50 kn za mlađe od 15 godina) dobivate besplatan ulaz na preostalih osam utakmica ove sezone kao i popust na kupnju godišnjih ulaznica i navijačkih artikala, uz svaku člansku iskaznicu dobiva se i prigodni poklon ali i ulazak u nagradnu igru gdje će nagrade biti dresovi zadarskih internacionalaca koji NK Zadar predstavljaju diljem Europe. Svi zainteresirani za članstvo NK Zadru mogu radnim danom između 9 i 14 sati posjetiti klupske prostorije gdje će ispuniti prijavnicu i tako postati članom kluba“ .

Na učinjeno u svom mandatu do sada govorio je direktor NK Zadra, Svetko Ćustić:

„Vjerujem da smo se u ovih pet mjeseci dobro snašli. Velika je razlika između one situacije koju sam zatekao kad sam došao i ove sad. Svakodnevno radimo, a kratak nam je dan za sve što treba obaviti, i klub vraćamo tamo gdje mu je i mjesto. Cilj jest krajem sezone ući u Drugu HNL, no situacija je teško i klub nije odmah bio spreman za takav pothvat i sada mi je žao što nisam u klub došao i ranije. Stvaramo jednu dobru priču, a krajnji je cilj 2020. godine vratiti se u Prvu HNL. Stvaramo uvjete, radimo na dotrajalom stadionu gdje će se navijači i novinari komotnije osjećati kako bismo zadobili povjerenje svih vas koji volite nogomet. Pozivam sve naše navijače da se učlane u NK Zadar i tako na simboličan način pomognu klubu".

Trener NK Zadra, Josip Butić:

"Dolaskom direktora Svetka Ćustića klub je počeo raditi na jednom boljem i rekao bih jedinom ispravnom nivou. To smo prepoznali mi u klubu ali i naši sugrađani i navijači. Dokaz tome je i ovaj projekt članstva. To je dokaz da ovdje pušu neki novi vjetrovi, a to je meni i cijeloj momčadi obveza i poticaj da ostavimo srce na terenu kako bi ostvarili naš cilj. Što se tiče Vala, nema tu puno mudrosti, nas zanima samo pobjeda. Put do nje bit će trnovit ali spremni smo na sve“.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.