Hrvatski radio

Radio Zadar

Novi lijepi rezultati iza su predstavnika OKI Zadar

29.10.2019.

20:34

Autor: Željko Kapelari

Novi lijepi rezultati iza su predstavnika OKI Zadar

Novi lijepi rezultati iza su predstavnika OKI Zadar

Foto: - / -

OKI Zadar sudjelovao je na jakom međunarodnom turniru Prijateljstvo 2019 u organizaciji SDI Hrabri povodom 50 godina sjedeće odbojke u Hrvatskoj. Dečki su odgrali i dvije utakmice u državnom prvenstvu, u obje su slavili.

„Pošto se turnir odigravao samo tjedan dana poslije Kupa odlučili smo dati priliku mladim igračima, onima koji nisu na Kupu dobili veću minutažu i poštedjeti ozlijeđene te isprobati određene varijante igre s ciljem što bolje natjecateljske pripreme za 2. kolo HLSO. Treba napomenuti da smo od 12.-26. 10. odigrali deset utakmica. Rezultat takvog pristupa je vidljiv iz rezultata u Ligi. Na turniru Prijateljstvo smo u borbi za sedmo mjesto pobjedili ekipu INVALIDSKO ŠPORTNO DRUŠTVO SAMORASTNIK RAVNE NA KOROŠKEM iz Slovenije“ – rekao je kapetan OKI Zadar, Ivo Martinović.

Za OKI Zadar nastupali su: Ivo Martinović-kapetan ekipe, Božidar Crnković, Svetko Marić, Ivan Bajlo, Ivan Šimunić, Tomislav Žulj, Mauricio Andrijašić, Silvio Vincetić, Gabrijel Šimunić, Šime Prostran.

OKI Zadar odigrao je dvije utakmice s domaćinom Karlovcem i Šibenikom u ogledima 2. kola Hrvatske lige u sjedećoj odbjci. Iz obje su naši dečki izašli ka pobjednici

Zadar Karlovac 3-0, Zadar Šibenik 3-1, još je i Šibenik pobijedio Karlovca 3-2. Zadar ostao neporažen u četiri dosad odigrane utakmice.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.