Hrvatski radio

Radio Zadar

07:08 / 25.05.2022.

Autor: Radio Zadar

Oldtimer klubu Zadar 1. mjesto u poretku klubova na rallyju u Spitu

Oldtimer klub Zadar

Oldtimer klub Zadar

Foto: OKZ / OKZ

Četrnaest posada Oldtimer kluba Zadar nastupilo je na drugom ovosezonskom auto rally-ju u organizaciji Splitskog oldtimer auto kluba (SOAK) pod nazivom Dalmacija 2022. koji se boduje za prvenstvo HROS-a.

Oltimeri prvi u Splitu

Oltimeri prvi u Splitu

Foto: OKZ / OKZ

 Osam pehara u različitim kategorijama

 

Članovi koji su sudjelovali su: Karlo Stipčević (1. mjesto u H klasi), Valentino Stipčević (1. mjesto u T klasi), Arman Bogdanić (2. mjesto u F klasi), Domagoj Praljak (2. mjesto u H klasi), Elvis Bajlo (3. mjesto u F klasi), Josip Tokić (3. mjesto u G klasi i MG klasi), Mile Jurica (4. mjesto u G klasi), Josip Švarc (4. mjesto u H klasi), Marin Pestić (6. mjesto u G klasi i 1. u "brzincu"), Ivica Čvrljak (6. mjesto u H klasi) i Boško Bjelanović (7. mjesto u H klasi). 


Sve je to doprinijelo da OTK Zadar osvoji 1. mjesto u poretku klubova! Osim natjecateljskog dijela koji se odvijao na Poljudu i kroz šibensko zaleđe, sudionici su imali priliku upoznati obitelj Rakić i njihov OPG Kamena kuća koji se sastoji od niza kamenih kućica od kojih je najstarija izgrađena davne 1671. godine. 


Nakon Rijeke i Splita prvenstvo se nastavlja rallyjem u Opatiji gdje je organizator Liburnia Classic Club na kojem će Zadrani nastupiti u istom broju. Borba za prvaka prvenstva 2022. godine završit će 17. rujna u Zadru na „100 kilometara Zadra“, 21. oldtimer auto rallyju.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Popodne uz Radio Zadar

Popodnevni program Radio Zadra donosi u vaše domove najbolju domaću i stranu glazbu. Poslušajte naš glazbeni vremeplov Rollercoaster. Utorkom i četvrtkom od 16. i 15 donosimo najave i osvrte kulturnih događanja, a od od 18 do 19 sati slušate novosti s glazbene scene, naše i strane

Poslušajte u Slušaonici