Hrvatski radio

Radio Zadar

P. Knežević: Još jedna potvrda zadarskom boksu

27.03.2015.

21:08

Autor: Željko Kapelari

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Hrvatska će uz Boksački klub Sesvete u sljedećoj sezoni imati još jednog predstavnika u Međunarodnoj Boxing One ligi. To će biti Dalmacija team za kojeg će nastupati boksači iz Zadra i Splita.

Početak lige je u mjesecu rujnu, više pojedinosti rekao nam je predsjednik Zadarskog boksačkog saveza, Pero Knežević.

„Još jedna potvrda zadarskom boksu kako od HBS-a tako i od cijele Europe da radimo odlično. Zajedno s našim sportskim prijateljima iz Splita ujedinit ćemo se u jednu momčad Dalmacija Team i pokušati odmah u prvoj godini nastupa opravdati pozivnicu. Veselimo se novim izazovima i vjerujem da će i Zadrani prepoznati ovo i da će uživati u odličnom boksu kojeg će sigurno biti u velikoj mjeri“.

Još uvijek je prerano govoriti o boksačima koji će nastupati.

„Mislim da je, ovo je bio naš prvi inicijalni sastanak i vrlo smkoro odredit ćemo i trenere koji će biti zaduženi upravo za to. Moramo se ozbiljno uhvatiti posla, imamo mi dosta dobrih zadarskih boksača i vjerujem da će svi oni i htjeti boksati u ovom natjecanju. Neka marljivo treniraju i priliku će sigurno dobiti da skrenu pozornost na sebe“. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.