Hrvatski radio

Radio Zadar

P. Knežević: Velika promocija zadarskog boksa

23.02.2016.

11:42

Autor: Željko Kapelari

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Susretom između Zagrebačkog i Istarskog tima nedavno je krenuo pilot projekt Hrvatskog boksačkog saveza Premijer liga u kojemu će uz ova dva navedena tima biti još i tim Dalmacija za kojeg će u kombinaciji nastupati zadarski i splitski boksači te Slavonija tim.

Kakva su očekivanja od ovog natjecanja pitali smo Petra Kneževića, predsjednika Županijskog boksačkog saveza Zadarske županije.

"Naša očekivanja su ovog puta isključivo vezana na to da priliku damo što većem broju naših boksača i da ovaj plemeniti sport još više približimo našim ljudima. Ovo je velika prilika koju ćemo iskoristiti, prava promocija boksa. Zadar ima puno boksača koji će s kolegama iz Splita činiti jedan pravi tim koji će imati što pokazati u mečevima koji ih očekuju".

Premijerni nastup Dalmacija tim će imati 12. ožujka u Splitu kada će se sastati sa Slavonijom dok će Zadrani u mjesecu srpnju na Forumu ugostiti Istarski tim. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.