Hrvatski radio

Radio Zadar

Paola Borović i Lovre Milin najbolji sportaši u izboru Zadarskog lista

15.01.2020.

10:17

Autor: Željko Kapelari

Paola Borović i Lovre Milin najbolji sportaši u izboru Zadarskog lista

Paola Borović i Lovre Milin najbolji sportaši u izboru Zadarskog lista

Foto: - / -

Ukupno dvadeset i dvoje medijskih djelatnika iz Zadarske županije odlučilo je da su najbolji sportaš i sportašica Zadra 2019 godine u 26. izboru Zadarskog lista, atletičarka Paola Borović i udičar, svjetski prvak do 21 godine Lovre Milin.

Evo što nam je rekla Paola Borović.

„Drugu godinu zaredom proglašena sam najboljom sportašicom i jako sam ponosna na tu nagradu. Mislim da je uvijek teže obraniti nego osvojiti nešto prvi puta. Konkurencija je bila jaka, čestitam svim curama i njihovim trenerima te i svim ostalim sportašima.Također, veliko hvala svim novinarima koji su glasovali za mene, koji su prepoznali moj rad i moje rezultate i na temelju čijih glasova sam proglašena najboljom sportašicom. To mi puno znači, Zadar je moj grad i njihova podrška mi je dodatni vjetar u leđa da ova 2020. godina bude za mene najbolja i ja ću se potruditi opravdati tu ulogu”.

Kod sportaša do naslova najboljeg rekli smo stigao je udičar iz ŠRD Zubatac, Lovre Milin, zlatni sa SP do 21 godine održanom u Italiji.

„Puno mi znači ova nagrada pogotovo kad vidim u kakvoj konkurenciji sam stigao do nje. Drago mi je da se na ovaj način još dodatno promovira naš sport. Hvala svima koji su dali svoj glas meni i čestitam i svim ostalim laureatima”.

Najbolja ekipa je ŽKK Zadar, momčad Šime i Mihovil Fantela, Nada godine je Matea Čerina a Trofej Zadarski je dobio Vladimir Gašpar.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.