Hrvatski radio

Radio Zadar

11:22 / 14.02.2013.

Autor: Željko Kapelari

Š. Mijolović: Želimo titulu vratiti u Mocire

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Tri odlučujuća susreta u borbi za naslov državnog prvaka očekuju kuglače Zadra. Slijede Grmoščica, Konikom Osijek i Zaprešić.

Petnaest kola odigrano je u natjecanju Prve hrvatske kuglačke lige. Vodeća momčad prvenstva i dalje je Zadar s 14 pobjeda i svega jednim porazom. Na ostvareno u dosadašnjem djelu sezone osvrnuo se trener Zadra, Šime Mijolović. „Sve ide kako smo se samo mogli i nadati. Prvi smo i tu ćemo nastati i ostati iako neće biti lako. Naslovu se nadaju i Konikom te sigurno i Zaprešić“.

Ukoliko žele naslov državnog prvaka vratiti u Mocire, Zadrani će morati na visokom nivou odigrati sljedeća tri susreta. „Tako je, slijedi nam gostovanje kod Grmošćice, te domaći susreti protiv Konikoma i Zaprešića. Pitanje prvaka rješava se u sljedeća tri kola, to je sigurno“.

Vjeruje Mijolović da su njegovi igrači spremni na najbolji mogući način odgovoriti svim budućim izazovima. „Apsolutno, veselimo se ovim ogledima, i s dvije pobjede u ove tri utakmice mi bi bili zadovoljni. Optimisti smo i nadamo se najboljem mogućem ishodu i sve ćemo uraditi da uspijemo u svom cilju a to je osvajanje titule prvaka“.  

Sada je kratka stanka u prvenstvu, prvi sljedeći susret koji će Zadar odigrati bit će onaj s Grmoščicom u Zagrebu i to 23. veljače.  

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.