Hrvatski radio

Radio Zadar

S. Žunić: Iznimno sam motiviran i veselim se svemu što me očekuje

08.01.2019.

09:54

Autor: Željko Kapelari

S. Žunić: Iznimno sam motiviran i veselim se svemu što me očekuje

S. Žunić: Iznimno sam motiviran i veselim se svemu što me očekuje

Foto: - / -

U punom jeku priprema za novu sezonu koja će vrlo brzo i početi je zadarski atletičar, bacač kugle Stipe Žunić, brončani sa Svjetskog prvenstva u Londonu 2017. godine. Sezonu će otvoriti početkom veljače a već 1. ožujka ga očekuje EP u Škotskoj.

Kako teku pripreme, Žunić je rekao.

“Prije negdje dva i pol mjeseca sam krenuo u Zagreb pripremati se za nadolazeću dvoransku sezonu i prvenstvo Europe. Za sada stvari idu odlično, dapače, bolji sam nego ikad što se tiče kako snage, tako i brzine, tehnike i daljine. Iznimno sam motiviran i veselim se svemu što me očekuje”.

Kada planira otvoriti novu sezonu u dvorani.

„Čim prije, početkom veljače jer je 1. ožujka već EP u Glasgowu. Formu tempiramo za tada i ono što prvenstveno moramo sada pripaziti je da ne bi došlo do nekih neželjenih situacija, točnije ozljeda jer bi me to onda dosta unazadilo a to nikako ne želim”.

Što je sebi postavio kao cilj.

„Ako se budem dobro osjećao prvo što napadam je svoj osobni državni rekord u dvorani 21,13. Onda ćemo dalje pronaći nove izazove kojih je uvijek jako puno”.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.