Hrvatski radio

Radio Zadar

Stigla licenca. NK Zadar od danas je i službeno drugoligaš

25.05.2018.

14:09

Autor: Željko Kapelari

Stigla licenca. NK Zadar od danas je i službeno drugoligaš

Stigla licenca. NK Zadar od danas je i službeno drugoligaš

Foto: - / -

NK Zadar od danas je i službeno drugoligaš! Odluka o izdavanju licence za Drugu HNL na Stanove je stigla jutros. Sada se stručni stožer može mirno početi pripremati za nove velike izazove koji ih vrlo skoro očekuju.

– Na osnovu članka 9. Pravilnika o licenciranju klubova HNS-a, Žalbeno tijelo za licenciranje HNS, u sastavu: Boris Kubla (predsjednik), Tomislav Gnjidić (dopredsjednik) i članovi: Adrijan Čada, Zdravko Krizmarić i Ivana Matovina – uz postojanje kvoruma za donošenje odluka, na sjednici održanoj u Zagrebu, dana 21. svibnja 2018. donijelo je sljedeću Odluku:

– Tražitelju licence NK Zadar s.d.d. IZDAJE SE Licenca za II. HNL za natjecateljsku sezonu 2018./19. – stoji u dopisu HNS-a.

Nogometni klub Zadar ove je godine, osim na zelenom terenu, uložio maksimalne napore i u administrativnom dijelu kako bi ispunio svih pet skupina kriterija licenciranja Hrvatskog nogometnog saveza. Ovim putem želimo se zahvaliti svima koji su nam pomogli u tom procesu koji je trajao preko pet mjeseci.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.