Hrvatski radio

Radio Zadar

Što je Vlada obećala Platiniju?

11.03.2013.

13:42

Autor: tp

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Do srpnja 2013. svi stadioni I.HNL morat će imati povjerenike za sigurnost, a do stanke u sezoni 2013/'14. i video nadzor. Do srpnja 2014. trebaju ugraditi uređaje za kontrolu i brojanje ulaznica.

U odgovoru Vlade RH, kojeg potpisuju ministri Željko Jovanović i Ranko Ostojić, Vlada zaključuje kako je način obraćanja putem otvorenog pisma predsjedniku Vlade Republike Hrvatske diplomatski neprimjeren, ali da je Vlada odavno prepoznala važnost aktivne borbe protiv nasilja u sportu, uzvraćeno je Michelu Platiniju predsjedniku UEFE.

Među ostalim Platiniju je obećano kako će do srpnja 2013. svi stadioni na kojima se odigravaju utakmice I. Hrvatske nogometne lige imati kontrolnu prostoriju, a svi klubovi moraju imenovati povjerenika za sigurnost 

Do zimske stanke nogometne sezone 2013 /2014. (prosinac 2013 .- veljača 2014.) Svi stadioni na kojima se odigravaju utakmice I. Hrvatske nogometne lige moraju biti opremljeni sustavom video nadzora

Do mjeseca srpnja 2014. godine svi stadioni na kojima se odigravaju utakmice I. Hrvatske nogometne lige moraju biti opremljeni uredajem za kontrolu i brojanje ulaznica.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

9 h

Nadin 2022

Kušanje vina