Hrvatski radio

Radio Zadar

T. Filipi: "Respekt Bošnjaku, pobjeda ide meni"

21.06.2019.

09:54

Autor: Željko Kapelari

T. Filipi: "Respekt Bošnjaku, pobjeda ide meni"

T. Filipi: "Respekt Bošnjaku, pobjeda ide meni"

Foto: - / -

Danas na Europskim igrama u Minsku koje su ujedno i Europsko prvenstvo u boksu susretima prvog kola počinje natjecanje. Boje Zadra u Hrvatske u teškoj kategoriji brani Toni Filipi. Sretno Toni na putu do medalje.

Dvostruki uzastopni prvak Hrvatske u teškoj kategoriji, Saljanin Toni Filipi (BK Gladijator) u ringu će se sastati s predstavnikom BiH, Džemalom Bošnjakom.

„Spreman sam, dat ću sve od sve. Bošnjak je iskusan boksač koji je nastupao i u WSB-u, otišao je i u profesionalce i bit će pravi ispit za mene. Respektiram ga kao i svakog drugog suparnika. Vjerujem u sebe, idemo stepenicu po stepenicu do medalje”.

Uz Filipija u ring će danas još jedan hrvatski predstavnik. Protivnik Marka Miluna u superteškoj kategoriji bit će legendarni Talijan, Clemente Russo protiv kojeg je upravo Filipi dok je ovaj bio u teškoj kategoriji ostvario i možda i svoju najveću pobjedu u dosadašnjoj karijeri.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.