Hrvatski radio

Radio Zadar

Tenis centar Borik - Falky škola tenisa

01.10.2016.

11:47

Autor: Željko Kapelari

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Tenis centar Borik obavještava sve naše sugrađane (djeca i stariji) da se priključe školi tenisa koju 03.10.2016 godine otvara TC Borik po prvi puta u svojoj povijesti. Dođite, posjetite nas, tu smo radi Vas.

Otvaramo vrata centra  u projektu Falky tenis škole za djecu mlađih uzrasta, te poseban paket nudimo za rekreativne igrače odrasle dobi. 

Svjedoci smo činjenice da djeca i mladi sve manje vremena provode na sportskim igralištima i u sportskim aktivnostima. Nažalost, internet, društvene mreže, virtualne igrice postali su glavni način "zabave".

Upravo zato TC Borik želi stvoriti sredinu u kojoj će djeci i mladima omogućiti da se kroz tenis na pravilan način, uz pomoć vrhunskih trenera i osoblja  razvijaju tjelesno i duhovno.  Također,  da stječu nova prijateljstva u zdravom okruženju, te da razvijaju poželjne sustave vrijednosti (timski rad, zdrav život, natjecateljski duh i dr.)

Odraslim rekreativcima želimo omogućiti priliku da se upoznaju s ovim lijepim sportom. Onima koji ga igraju, da napreduju i igraju još bolje, a onima koji su tek početnici da im to bude nešto novo u čemu će se okušati u ugodnoj i opuštenoj atmosferi, te pronaći bijeg od stresne svakodnevnice.

Cijeli projekt tenis škole organizira i vodi Toni Dujmenović međunarodno licencirani trener i manager od strane ATP – GPTCA (GLOBAL PROFESSIONAL TENNIS COACH ASSOCIATION)  koji je istaknuo.

„Projekt tenis škole raditi će na primjeru najboljih teniskih škola i akademija u svijetu kao npr. Mouratoglou tennis academy, Sanchez-Casal tennis academy i dr. čime garantiramo danas i u budućnosti najbolji tim koji se može okupiti na ovim prostorima, a da će raditi na ovom projektu. Moj tim će se posvetiti detaljima sportaša, pomoći im i usmjeriti ih prema cilju bez obzira na sve uvijek nam je na prvome mjestu da se sportaš izgradi kao osoba. Škola nam je prioritet u mlađoj dobi  djece naspram sporta, tako da ćemo svu djecu uvjetovati dobrim vladanjem u školi, a da pri tome mogu prisustvovati treninzima i natjecati se na turnirima“.

Ostatak tima Tenis centra Borik se sastoji od licenciranog teniskog trenera i kondicijskog trenera  koji posjeduju diplomu Kineziloškog fakulteta, sportskog psihologa, te liječnika i fizioterapeuta koji su u bilo kojem trenutku spremni uskočiti i pomoći svakom polazniku škole tenisa na najadekvatniji način.

Unutar Tenis centra Borik organiziramo tijekom godine sljedeće događaje: tenis škola, tenis liga, tenis kampovi, sparing mečevi, individualni treninzi, kondicijski treninzi, profesionalni turniri, rekreativni turniri, veteranski turniri.

U sklopu škole tenisa organiziramo i možemo ponuditi dodatni program kondicijske pripreme tenisača, koji se održavaju u fitness dvorani hotela Club Funimation koji se nalazi odmah do tenis centra.

U svojoj ponudi nudimo raznovrsne pakete po promotivnim cijenama za tvrtke,privatne školske ustanove i druge pravne osobe koje odluče učlaniti veći broj polaznika škole tenisa.
Treninzi škole tenisa za djecu se odvijaju zavisno o školskim obavezama u jutarnjem i popodnevnom terminu, a za rekreativce odrasle dobi u večernjem terminu.

Prijave su počele 01.09.2016, a cijena iznosi 400,00kn.

Za sve informacije vezano za cijene i druge teniske pakete slobodno se obratite na kontakt tenis centra.


TENIS CENTAR BORIK

FALKENSTEINER RESORT BORIK
Majstora Radovana 7, 23000 Zadar

Toni Dujmenović
E-Mail: entertainment.borik@falkensteiner.com, toni.dujmenovic@gmail.com
Mob: 00385/91 220 6616
www.facebook.com/teniscentarborik

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.